«Дієта для ледачих»: Як скинути 4 кілограми за 7 днів

Найчастіше, бажання багатьох скинути кілька зайвих кіло спотикається об банальну, але вкрай могутню перешкоду, яка називається лінь! Але для таких людей теж є своя дієта.

Основа дієти для ледачих

Головна особливість такої дієти – пити багато води, тим самим прискорюючи метаболізм. Але пити воду потрібно не просто так, а за певними правилами – перед кожним прийомом їжі, в тому числі перекусом, необхідно випивати 1 або 2 склянки води, об’ємом 200 мл.

Дієта на воді

Потрапляючи в шлунок перед прийомом їжі, вода заповнює його і тим самим пригнічує голод. В результаті не хочеться багато їсти, і розмір порції зменшується, як і калорії, відповідно! Але пам’ятай, що під час їжі і дві години після неї пити не можна.

Цікаво: пити можна тільки очищену воду без газу. Також протягом дня можна пити чай без цукру і фреші, але категорично не можна вживати соки, газовану воду, каву.

Як поліпшити ефективність дієти

Рекомендується пити воду маленькими ковточками, не поспішаючи. Також, щоб отримати результат, бажано спати не менше 8 годин на добу, уникати в своєму раціоні борошняного, солодкого смаженого і копченого. По можливості – більше рухайся.

Дієта на воді

Кому протипоказана така дієта

«Дієта для ледачих» не підходить: вагітним, жінкам, які годують, що страждають від захворювань шлунково-кишкового тракту, серця, нирок і печінки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів