Натуральний сік допоможе подолати поганий запах тіла

Подолати поганий запах тіла, включно з неприємним запахом з рота, досить складне завдання для тих, хто страждає від цього. Найчастіше це пов’язано з поганою гігієною, а іноді це відбувається через гормони, інфекції або хвороби. Багато хто вважає, що пітливість є основною причиною цих неприємних запахів. Проте причиною є бактерії з інших джерел. Якщо ми додамо до цього кількість токсинів, які ми вживаємо, ми повинні усвідомлювати той факт, що так чи інакше, ми всі можемо мати цю проблему в будь-який час.

На щастя, є корисні продукти та звички, які допомагають як запобігти, так і позбутися запаху, коли він вже виник.

Серед цих варіантів ми знайшли натуральний сік, антибактеріальні та детоксикаційні властивості якого нейтралізують галітоз та поганий запах, що виникає під час пітливості.

Нижче ми розкажемо вам, як подолати поганий запах тіла за допомогою лише декількох простих кроків.

Спробуйте!

Натуральний сік допоможе подолати поганий запах тіла та погане дихання

Цей природний сік для боротьби з запахом тіла складається з поєднання зеленого яблука, питної соди, петрушки та інших лужних продуктів, що запобігають підвищенню кислотності та бактеріальному росту.

Хоча це, можливо, не є єдиним рішенням цієї проблеми, це відмінна допомога тим, хто, попри хорошу гігієну, все ще бореться з нейтралізацією запахів.

Основні переваги соку пов’язані з антиоксидантними та детоксикаційними сполуками, які при травленні сприяють ліквідації токсинів і регулюють метаболічні та гормональні заходи.

Він володіє антибактеріальними та противірусними властивостями, які перешкоджають умовам, необхідним для росту зародків рота та шкіри.

Ці компоненти також мінімізують сильні запахи, які виникають при травленні їжі, такої як цибуля, часник та перець.

Читайте також: Які симптоми говорять про серйозні хвороби серця

Як приготувати цей натуральний сік для нейтралізації запаху

Цей натуральний продукт, який нейтралізує неприємні запахи з рота, і шкіри діє по-різному з кожним тілом відповідно до коріння проблеми.

Майте на увазі, що його інгредієнти мають детоксикаційні властивості, які стимулюють активність печінки, товстої кишки та нирок.

Це означає, що разом із усуненням бактерій поганого запаху, ви будете очистити організм від збережених відходів.

Найкращим є те, що сік містить дуже мало калорій, а також додає у вашу дієту велику кількість клітковини, вітамінів і мінералів.

Інгредієнти

1 зелене яблуко
2 листя м’яти
1 пучок петрушки
сік 2 лимонів
1 чайна ложка питної соди (5 г)
1 склянка води (250 мл)
Приготування

Ретельно промийте зелене яблуко, потім наріжте і викиньте насіння. Очистіть м’яту і розсипте листя та поріжте, щоб її легко було змішувати. Покладіть всі інгредієнти в блендер, включно з лимонним соком і водою, і змішуйте приблизно 3 хвилини. Переконайтеся, що немає шматків, потім подавайте. Пийте негайно, перш ніж він втратить свої властивості. Найкращий час для пиття – щоранку перед сніданком.
Запам’ятайте, як подолати поганий запах тіла

Поділись


Новини партнерів