ТОП-6 продуктів для боротьби із зайвою вагою

Які шість продуктів корисно включити в свою дієту, щоб очистити свій організм від токсинів і скинути вагу без шкоди для здоров’я.

Головний принцип дієт в тому, щоб розвантажити організм, очистити від негативних речовин і тим самим за допомогою очищення почати худнути. Давай розглянемо продукти, які допоможуть дівчатам схуднути без ризику для здоров’я:

Лимон
Лимони позитивно впливають на нирки і печінку і позбавляють організм від шкідливих токсичних речовин. Адже якщо організм зашлакований, колір обличчя сірий і нездоровий.

Не думай, що ми запропонуємо тобі пити чай з лимоном, адже в такому випадку частина властивостей лимона втрачається. Краще з’їдай часточку цього фрукта з цукром або заправляй лимонним соком салати.

Ківі
Потрібно відзначити, що подібними з лимоном властивостями по доброчинній дії на організм володіє ківі. У ківі міститься більше вітаміну С, ніж в апельсинах. А вітамін С, якщо вірити вченим, допомагає позбутися від ненависних дрібних зморшок. Так що здорові дієти обов’язково повинні включати в себе два вищезгаданих фрукти.

Гречана каша
Найздоровіші дієти – засновані на гречці. Гречка містить складні вуглеводи, які довго розщеплюються, зберігаючи почуття ситості. Крім того гречана каша – потужна зброя в боротьбі зі старінням організму, вона володіє високими антивіковими якостями. При цьому не просто корисний, але і дуже смачний продукт.

Крім звичної всім гречаної каші є традиційна японська гречана локшина – багата рутином-флавоноїдом, здатним підтримувати колаген в шкірі. Але ж завдяки колагену шкіра надовго залишається еластичною і молодою. Тому не потрібно гнатися за новомодними кремами з колагеном, досить з’їдати блюдечко гречаної каші на обід.

Імбир
Всі звикли до імбиру, як до пікантної спеції, але, виявляється, він має протизапальну дію. Корінь імбиру знімає запалення і почервоніння шкіри, слизових оболонок, очищає організм і вбиває всі хвороботворні мікроби.

Додай свіжий натертий на дрібній тертці імбир в салати і перші страви, наприклад, в дуже корисні і дієтичні супи – томатний і цибульний. Також можна заварювати імбирний чай, який має приємний аромат і насичений злегка гострий смак. Здорові дієти, які включають в свій раціон імбир, не змусять чекати позитивних результатів.

Читайте також: Найпотужніший природний антибіотик

Зародки пшениці
Зародки пшениці творять справжні дива і це не жарт. Вони багаті на вітаміни В і Е, які сприяють оновленню клітин. Тому щодня потрібно вживати в їжу зародки пшениці, додаючи їх в йогурт або кефір.

Можна також додавати зародки пшениці в вівсяні пластівці. Тільки для цього пластівці не варто варити, а краще запарювати їх окропом і настоювати кілька хвилин. Однак не додавай в цю страву сіль і цукор, краще заміни ці інгредієнти оливковою олією.

Оливкова олія
Оливкова олія відома своїми цілющими унікальними властивостями ще з давніх часів. Знаменита правителька Клеопатра користувалася оливковою олією в якості складових масок і кремів, а також вживала в їжу.

Оливковою олією можна заправляти салати, поливати рибні і м’ясні страви. Прекрасний гарнір – це лимонно-оливковий соус, який підкреслить смак будь-якої страви і при цьому буде набагато кориснішим, ніж жирна сметана або штучний майонез. Оливкова олія – ​​джерело вітамінів і мікроелементів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів