Засоби народної медицини, які використовуються для розширення судин

Судинорозширювальні засоби народної медицини використовуються для лікування інфаркту міокарда, гіпертонічної хвороби, стенокардії, порушення мозкового кровообігу.

Часникова олія – ​​ хороший судинорозширювальний засіб. Знімає спазми судин головного мозку, лікує задишку, знімає серцеві спазми. Вам потрібно подрібнити голівку часнику в скляній банці. Залийте часмник склянкою нерафінованої олії. Поставте на добу в холодильник. Потім змішайте столову ложку олії з чайною ложкою лимонного соку, добре перемішайте. Пити за 30 хвилин до їжі 3 рази на добу. Лікування триває від одного до трьох місяців.

Відвар з ягід глоду також можна пити, як судинорозширювальний засіб. Для приготування потрібно: 20 г ягід залити 200 мл води. Пити 3 рази на день перед їжею по 1 столовій ложці.

Читайте також: Спосіб, який допоможе швидко знизити тиск

Ефективно можна використовувати збори з трав: гречки, листя суниці, кори дуба,квіток і листя каштану, пагонів ожини, трави меліси, квітів липи. Ці рослини зміцнюють, розширюють судини, покращують кровопостачання. Потрібно приготувати настій з будь-яких перерахованих вище засобів. 3 столових ложки засобу залити 1, 5 л гарячої води. Пити по столовій ложці до їжі.

Перед застосуванням наведених рецептів проконсультуйтеся з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів