Найпотужніший природний антибіотик

Ми звикли лікувати хвороби за допомогою аптечних антибіотиків, адже це просто та результативно. Але мало хто знає, що існує природня альтернатива. У цій статті ми розповімо вам про властивості улюблениці багатьох домогосподарок – червоної цибулі.

Якщо вживати в їжу червону цибулю, то можна забезпечити потужну профілактику онкозахворювань. Кверцетин, який міститься в червоній цибулі, має протипухлинну дію. Тому червона цибуля – один з найкращих засобів профілактики онкологічних захворювань. Щоб домогтися подібного ефекту, потрібно вживати яскравий овоч в їжу постійно.

Читайте також: 2 інгредієнти для схуднення, очищення кишківника і нирок

Не всім відомо, що сира цибуля, а особливо червона, сприяє активному виробленню інсуліну. Ендокринологи наполегливо рекомендують тим пацієнтам, у яких спостерігається підвищений рівень цукру в крові, з’їдати одну середню цибулину на день.

Червона цибуля – один з найсильніших природних антибіотиків. Щоб позбутися від інфекцій і запалення горла, необхідно з’єднати 1 столову ложку цибулевого соку і таку ж кількість меду. Отриманий засіб необхідно вживати по 1 чайній ложці 5 разів на день.

Джерело

Поділись


Новини партнерів