Лікарі пояснили, що найбільше губить чоловіче здоров’я

Male doctor discussing reports with patient at desk in medical office

На тривалість життя чоловіків впливає безліч факторів, саме про них і розповіли медики.

З кожним роком статистика смертності серед чоловіків стає все більш невтішною. За даними медиків, чоловіки живуть на десять років менше, ніж жінки. Більш того, майже половина чоловічого населення вмирає до досягнення 65 років.

Як стверджують вчені, тривалість життя представників сильної статі багато в чому залежить від їхнього способу життя і репродуктивного здоров’я.

Взаємозв’язок між ризиком інфаркту та еректильною дисфункцією

Безліч досліджень, в результаті яких були зроблені певні висновки, доводять, що чоловікам, у яких все в порядку з потенцією, інфаркт не загрожує. А ось тим, у кого є проблеми з еректильною функцією, варто похвилюватися, адже ризик даних захворювань збільшується на 50%.

Чому чоловікам не можна товстіти?

Надлишок жирів в організмі чоловіка призводить до збільшення рівня “жіночого” гормону естрогену, таким чином пригнічується потенція і здатність до зачаття дитини, тобто слабшає і репродуктивна функція.

Читайте також: Цей фрукт покращує роботу серця і травної системи

Що більше шкодить чоловічому організму – утримання або безладний секс?

Медики стверджують, що регулярні статеві стосунки однаково важливі як для чоловіків, так і для жінок. Але якщо дивитися на це питання з іншої точки зору, то вже краще утримуватися, ніж вступати в безладні статеві зв’язки, адже це часто призводить до зараження інфекціями і бактеріями, які гублять чоловіче здоров’я.

Тест для чоловіків: регулярна ранкова ерекція свідчить про те, що з серцем і головним мозком у них все в порядку, а її повна або ж тимчасова відсутність говорить про те, що відкладати візит до лікаря вкрай небезпечно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів