Цей простий продукт допомагає втрачати вагу

Правда, вживати його варто регулярно.

За умови, що яблука вживаються регулярно, люди дійсно стають стрункішими, а також краще контролюють свій апетит, стверджує дієтолог Джоана Макмілан.

Посилаючись на нові дослідження, доктор Макмілан пояснила, що керувати вагою допомагає низька енергетичність яблук – вони мають низький глікемічний індекс. Крім того, в цих фруктах містяться пектини і поліфеноли, які збільшують обсяг корисних бактерій в кишечнику, сказала дієтолог. Ці характеристики яблук сприяють тому, що їх регулярне вживання допомагає не тільки худнути, але і підтримувати здорову вагу.

«Люди, які їдять яблука мають менший індекс маси тіла, а поїдання яблук допомагає контролювати апетит і допомагає втрачати вагу», – цитує експерта Daily Mail. Доктор Макмілан додала, що яблука забезпечують організм антиоксидантами, вітамінами B і C, харчовими волокнами. Вони знижують загальну кількість холестерину в судинах і артеріях, так що їх вживання серйозно знижує ймовірність інсульту, гіпертонії, багатьох серцевих порушень.

Читайте також: Від семи хвороб – одні ліки: захист від застуди, зайвої ваги і старіння

Також, за словами дієтолога вживання яблук також може знизити ризик розвитку раку – зокрема, раку грудей, раку передміхурової залози, колоректального раку і неходжкінських лімфом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів