10 ознак того, що кишківник переобтяжений токсинами

Я і не підозрювала, що “рятівний круг” на талії може бути ознакою надлишку токсинів в кишківнику!

Кишківник – це орган, який виконує найважливіші функції для благополуччя організму, тому, коли в нім виникає проблема, то в нашому організмі виникає ще більше проблем.

Ось чому ми повинні піклуватися про цей орган, часто очищаючи його від токсинів, щоб запобігти накопиченню оксидів або інших видів відходів в кишківнику.

Але, на жаль, спосіб життя, який ми зазвичай ведемо, робить дезинтоксикацію кишківника дуже складною, тому спочатку необхідно поліпшити нашу дієту.

Далі, в цій статті ми розповімо вам про 10 симптомів, які вказують на те, що ваш кишківник насичений токсинами і як ви можете ефективно його очищати.

Ось основні симптоми забитого кишківника:

Депресія або тривога.
Погане дихання.
Збільшення ваги без видимої причини.
Закреп або діарея.
Суглобовий біль.
Алергія.
Нелогічність мислення.
Проблеми зі шкірою.
Психічні проблеми
Перше, що ви повинні зробити для ефективного очищення кишківника, – це збалансувати мікробіому.

Для цього необхідно збільшити споживання пребіотичних продуктів, що допомагає збільшити виробництво здорових бактерій, присутніх в кишковій флорі.

Серед пребіотичних продуктів, які ви можете вживати, являються:

Артишок.
Цибуля.
Спаржа.
Часник.
Морква.
Квасоля.
А здорові бактерії можна знайти в капсулах або порошках в магазинах здорової їжі. Крім того, ви можете включити їх у свій раціон за допомогою:

Йогурт.
Чайний гриб.
Кефір.
Квашена капуста.
Кімчі.

З іншого боку, споживання продуктів з надміром цукру і клейковини має бути зменшене, оскільки вони створюють ідеальне середовище для виробництва злоякісних бактерій.

Нарешті, ви повинні споживати антимікробні продукти або добавки, які допомагають боротися з мікробами. Серед антимікробних продуктів, які ви можете споживати, являються:

Часник.
Оливкове листя.
Орегано.
Брусниця.
Коли кишківник переобтяжений відходами, дуже ймовірно, що багато хвороб будуть згенеровано, тому дуже важливо регулярно проводити детоксикацію, щоб запобігти майбутнім проблемам.

Джерело

Поділись


Новини партнерів