3 напої, які допоможуть схуднути

Пропонуємо три напої, які допоможуть скинути зайву вагу та подарують бадьорість і гарний настрій.

Овочеві соки. Корисними є огіркові, томатні та гарбузові соки. Якщо, ви будете пити соки з овочів, то обмін речовин покращиться, а зайва рідина з організму виходитиме вдвічі швидше. У порівнянні з фруктовими соками, овочеві мають менше калорій і більше вітамінів та мінералів. Щоб шкіра довго залишалась молодою треба пити сік з селери.

Молоко. Усі ми пам’ятаємо, як в дитинстві бабуся змушувала пити молоко, адже це дуже корисно та смачно. Молочні протеїни забезпечують відчуття ситості та зменшують тягу до солодощів. Не обмежуйте себе звичайним молоком. Пийте йогурти, кефір та ряжанку. Зрозуміло, що для красивої фігури варто обирати знежирені молочні продукти.

Імбирний чай. Згідно з вченнями тибетських ченців, імбир відносять до “теплої” їжі, адже він стимулює кровообіг та покращує обмін речовин. Імбир багатий вуглеводами, клітковиною і мінералами: калій, магній, залізо, кальцій, натрій, цинк, феноли, амінокислоти та інші корисні речовини. Також він допомагає схуднути. адже прискорює спалювання жирів і виводить зайву вологу з організму.

Джерело

Поділись


Новини партнерів