Народні методи лікування депресії

Woman Staring Out Window --- Image by © Rick Gomez/Corbis

У наш важкий і неспокійний час все більше людей стали схильними до депресій. У традиційній медицині депресія лікується різними антидепресантами, які мають дуже багато серйозних побічних ефектів. Звичайно, бувають дуже важкі форми депресії, коли хворого навіть госпіталізують. Але, легкі форми краще лікувати природними методами, запозиченими з народної медицини, які досить ефективні і не мають побічних дій.

1)) Зерна вівса. Промити 250 грам зерен холодною водою, акуратно пропустити через друшляк, після чого залити одним літром води, обов’язково холодною і варити на повільному вогні в закритій ємності до готовності. Зняти з вогню і не відкриваючи кришки, обмотати ємність рушником і залишити в такому вигляді відстоюватися і остигати. Процідити і приймати по половинці склянки з медом протягом всього дня.

2)) Медова суміш. Змішати 100 грам кураги, 100 грам родзинок, 100 г чорносливу, 1 лимон з цедрою, 100 грам горіхів і пропустити один раз через м’ясорубку. Змішати з 500 гр. меду і приймати по одній столовій ложці двічі на день.

Поділись


Новини партнерів