Три ранкові процедури, з яких варто починати кожен день

Вони займуть не більше 5-ти хвилин і при цьому чудово позначаться на здоров’ї.

Найефективніші процедури – ті, які ми робимо відразу ж після пробудження. Вони допомагають налагодити обмінні процеси і задають настрій на весь день. Сьогодні ми розповімо про три корисні ранкових ритуали, з яких варто починати кожен день.

чистка язика

Так-так, чистити потрібно не тільки зуби, але і язик, так як він – сприятливе середовище для мікроорганізмів, які викликають запальні процеси і отруюють тіло. Бактерії, що живуть на язику – часта причина неприємного запаху з рота, а також захворювань ротової порожнини та шлунка. Погодьтеся, це вагома причина взяти за звичку чистити язик.

Склянку теплої води

На думку лікарів, вживання теплої води вранці – прекрасний спосіб “запустити” роботу шлунково-кишкового тракту і вивести з організму токсини. Для досягнення ефекту цілком достатньо склянки води: звичайної чистої або з додаванням меду, лимона.

Мед перед їжею

За 10 хвилин до сніданку з’їжте чайну ложку натурального свіжого меду і запийте водою. Мед – незамінне джерело вітамінів і мікроелементів. Він містить велику кількість фруктози і глюкози, які заряджають організм енергією, сприяють поліпшенню мозкової діяльності і підвищенню працездатності.

Джерело

Поділись


Новини партнерів