Як зробити живіт плоским: сім простих кроків

Не потрібно виснажувати себе низькокалорійними дієтами і не виходити зі спортзалу, щоб мати плоский живіт. Просто дотримуйтеся кожен день цих семи порад.

Спосіб перший – правильна постава

Випрямитеся, і будете вигляд мати набагато кращий – правильна постава чудово позначається не тільки на хребті, а й на м’язах живота. Спробуйте розклеїти стікери з нагадуванням там, де ви найчастіше буваєте протягом дня, якщо забуваєте про цю звичку.

Спосіб другий – правильний питний режим

Необхідно забезпечити організму постійне надходження рідини. Порушення питного режиму призводить до скупчення води в окремих частинах тіла і, отже, до збільшення ваги. Тому рекомендується випивати 6-8 склянок води або інших напоїв в день.

Спосіб третій – регулярні походи в туалет

Без цього плоского живота вам не бачити. Без регулярного спорожнення кишечника він просто не може бути плоским.  Ділові жінки, які вічно поспішають, часто ігнорують позиви організму, що незабаром призводить до запорів.

Спосіб четвертий – їжте стримано

Не заковтуйте їжу як дика тварина, ретельно пережовуйте кожен шматочок, мінімум десять разів, перш ніж проковтнути його. Вашому тілу потрібен час, щоб доставити їжу до шлунку і кишечнику. Правильний прийом їжі дозволяє уникнути проблем з травленням, і до того ж, коли ви їсте занадто швидко, ви заковтує з їжею багато повітря, а від цього живіт роздувається.

Спосіб п’ятий – не забувайте про пробіотики

Включіть у свій раціон продукти з вмістом пробіотиків. Вони не тільки допоможуть вам схуднути, але і в цілому оздоровлять організм. До таких продуктів відносяться йогурти, кимчі, квашена капуста, ряжанка та інше.

Спосіб шостий – ходіть частіше

Кожен день робіть 30-хвилинні піші прогулянки. Цим ви підтримаєте свій метаболізм і будете активніше спалювати зайвий жир в області живота.

Спосіб сьомий – перестаньте жувати

Можливо, для вас стане відкриттям, що улюблені джинси не застібаються на вас через жуйку. При жуванні в організм потрапляє багато повітря, через яке роздувається живіт. Що ж робити? Все просто – замініть жуйки льодяниками.

Джерело

Поділись


Новини партнерів