Експерти назвали головні страхи чоловіків у відносинах

????????????????????????????????????

Світові психотерапевти і сексологи провели науково-дослідницьку роботу, визначивши головні чоловічі страхи в сексі. ТОП-3 склали відсутність сексуального бажання, еректильна дисфункція і передчасна еякуляція.

Відповідно до заяв фахівців-сексологів, найбільш поширеним страхом чоловіків в сексі вважається відсутність бажання. Раніше наука вважала, що дане відхилення пов’язане з передчасною еякуляцією або порушенням ерекції, проте в даний час думка фахівців повністю змінилася. Як виявилося, відсутність сексуального бажання виникає через психологічні відхилення, спровоковані втратою задоволення від статевих актів.

Другим найбільш поширеним страхом чоловіків в сексі є еректильна дисфункція. Дана проблема може стати наслідком як психологічного відхилення, так і механічного пошкодження. Лікувати її рекомендовано за допомогою медикаментозних препаратів або фахівців-психологів.

Замикає ТОП-3 чоловічих страхів в сексі передчасна еякуляція. Зазначається, що від цієї «проблеми» страждає кожен 3 представник чоловічої статі.

Читайте також: Для кого нестача сну може загрожувати смертю

Головною причиною раптової еякуляції вважається непорозуміння партнерів, які не можуть підлаштуватися під сексуальні ритми один одного.

Джерело

Поділись


Новини партнерів