Ефективний і простий засіб для зміцнення імунітету і від виразки шлунку

Ця суміш допомогла мені не хворіти усю зиму! Рекомендую спробувати і вам!

Усім відомо, що кориця – рослина з відмінними лікарськими властивостями.

Але все не знають, що у кориці є свої ефекти, які вона значно збільшує, коли вона приєднується до меду.

І те, що дуже небагато хто знає, – це лікарське застосування прекрасного поєднання кориці і меду.

І це те, що ви дізнаєтеся зараз.

Мед і кориця застосовувалася в якості природних консервантів в давнину.

Вони запобігають поширенню грибів і бактерій – завдяки ефірній олії кориці і ферменту, який генерує перекис водню, виявленого в меді.

Хочете дізнатися більше?

Ось що може зробити ця комбінація:

1. Ця суміш відмінно справляється з будь-якими болями в шлунку і загоює виразки.

2. Регулярне вживання суміші захистить організм від шкідливих вірусів і бактерій.

3. Допомагає зміцнити серце і запобігти серцевим нападам.

Вживайте по 1 чайній ложці суміші меду і кориці (5:1) 2 рази в день і ви зможете їсти менше солодких і жирних продуктів, захищаючи себе від високого рівня холестерину.

4. Болі в суглобах: розчиніть в склянці теплої очищеної води 1 столову ложку меду і половину чайної ложки кориці. Пийте цей напій регулярно вранці і увечері і ви позбавитеся від суглобових болів.

5. Холестерин: додайте у ваш чай чайну ложку меду і щіпку кориці і ви значно понизите рівень поганого холестерину.

6. Жовчний міхур: рекомендується регулярно споживати суміш кориці і меду (1:1) 1 чайну ложку 2 рази в день, щоб підтримувати правильне функціонування жовчного міхура.

7. Респіраторні захворювання: змішайте одну столову ложку меду з 1/4 чайною ложкою порошку кориці і вживайте три рази в день впродовж трьох – п’яти днів. Мед і кориця містять інгредієнти, які знищують віруси, запобігаючи грипу.

8. Проблеми з шкірою: нанесіть суміш кориці з медом (1:1) на чисту шкіру і залишіть на 30 хвилин, потім змийте теплою водою. Це допоможе усунути запалення шкіри, загоїти ранки, позбавитися від плям і зморшок.

9. Втома: додайте одну чайну ложку меду з половиною чайної ложки кориці в склянку теплої води. Випийте цей напій коли ви відчуваєте втому.

10. Прискорити втрату зайвої ваги: додайте склянку теплої води столову ложку меду і половину чайної ложки порошку кориці і пийте вранці, за півгодини до сніданку. Це прискорить обмін речовин і допоможе швидше схуднути.

Вам також буде цікаво дізнатися: як вживати часник з корицею, щоб позбавитися від затримки рідини, цукру в крові, зайвої ваги і не лише!

11. Освіжить дихання: прополощіть рот водою, додавши в неї трохи меду і кориці.

12. Позбавить від зубного болю: змішайте чайну ложку порошку кориці з 5 чайними ложками меду. Застосовуйте цю суміш три рази в день на хворий зуб.

13. Зміцнить і надасть блиск волоссю: змішайте одну столову ложку меду, одну чайну ложку мигдалевої або оливкової олії з однією чайною ложкою кориці і нанесіть на шкіру голови і волосся мінімум на 15 хвилин і вимийте волосся. Застосовувати 1 раз на тиждень.

14. Рак: рекомендується вживати щодня 1 столову ложку меду з 1 чайною ложкою кориці. Ця суміш допомагає у відвертанні і боротьбі з раком шлунку.

15. Безсоння: додайте в склянку теплого молока (можна використати кунжутне, мигдальне або будь-яке інше молоко) одну столову ложку меду, половину чайної ложки кориці і щіпку натертого мускатного горіха. Випийте за 30-40 хвилин до сну.

Якщо ви страждаєте діабетом або алергією на продукти бджільництва, використовуйте тільки корицю.

Це також дуже смачна і універсальна суміш. Її можна додавати в каву, какао і будь-які десерти. Додавши в суміш меду і кориці горіхи і сухофрукти, у будь-якій комбінації, ви отримаєте дивовижний засіб для усього організму.

Джерело

Поділись


Новини партнерів