Голлівудська дієта: за 2 тижні мінус 7 кг

Цю дієту часто використовують голлівудські знаменитості, звідси і назва.

У будь-якій дієті найголовніше – це ефект, який отримає людина по її закінченню і чим він помітніший, тим краще. Голлівудські зірки змушені тримати себе в формі, оскільки на них з екранів телевізорів дивляться мільйони людей, які прагнуть бути такими ж, як і вони. Чого тільки варті відважна Рене Зельвегер, яка заради ролі в кіно набирала 20-30 кг зайвої ваги, а потім стрімко скидала її в проміжках між зйомками.

Голлівудську дієту не можна назвати суворою, хоча і заборон немало. Головна мета даної дієти – скинути від 7 кг за два тижні, знизивши при цьому калорійність їжі, що вживається, а також скоротивши складні вуглеводи і жири, за рахунок чого вага почне “танути”.

Сіль на голлівудській дієті – це табу. Напевно, ця методика харчування тому і ефективна в плані схуднення, що на ній не можна їсти сіль і цукор, тому що в такому випадку зайва рідина виходить з організму, усуваються набряки і людина може спостерігати зменшення об’ємів і маси свого тіла вже через один тиждень.

Цукор теж під забороною. Всі продукти, у складі яких є цукор, їсти не можна. Цукор не тільки затримує воду, але і сприяє накопиченню жирових відкладень, тому якщо ви хочете схуднути – виключіть цукор і солодощі з раціону, як роблять багато голлівудських знаменитостей, для яких важливо залишатися стрункими і красивими.

Перевага голлівудської дієти полягає в тому, що раціон харчування стає збалансованим, тобто вона приносить користь здоров’ю в цілому, і при цьому втрачаються зайві кілограми. Але дієтологи все-таки не рекомендують захоплюватися цією дієтою і повторювати її всього 2-3 рази в рік, оскільки для організму різке схуднення в короткі терміни – це стрес і йому необхідно буде відновлюватися після нього.

Основу голлівудської дієти складають м’ясо, риба, яйця, овочі, фрукти і зелень. Всі ці продукти можна варити, запікати, готувати на пару або грилі, але ні в якому разі не смажити і не коптити.

Читайте також: Як їсти хліб, щоб не нашкодити здоров’ю: розвінчуємо 3 найпоширеніших міфи

Голлівудська дієта дозволить вам досягти гарного результату в схудненні, але щоб його закріпити – слід обмежувати споживання солі і цукру в майбутньому, а також дотримуватися невеликого дефіциту калорій. В іншому випадку всі втрачені кілограми повернуться назад.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів