Як скинути зайву вагу за допомогою льону?

Насіння льону здавна використовується в народній медицині. Оптимальний баланс поживних елементів, властивий даному продукту, наділяє його цілющими властивостями. Чи використовується насіння льону для схуднення?

Насіння льону використовуються для схуднення різним чином — його додають в їжу, вживають у вигляді порошку або готують на його основі корисні напої. Добова норма продукту — 1-2 ст.л. При вживанні насіння або порошку, потрібно пити якомога більше рідини.

Для приготування настою помістіть 1 ст.л. насіння льону в термос, залийте півлітрою окропу і залиште настоюватися на кілька годин. Приймайте настій 3 рази на день (за півгодини до основних прийомів їжі) по 100 мл.

Як зробити відвар з насіння льону?

1 ст.л. насіння залийте 1 скл. окропу, поставте на водяну баню і прогрівайте 30 хвилин. Потім дайте відвару настоятися, процідіть. Приймайте по 100 мл за 30 хвилин до основних трапез.

Проносні засоби часто використовуються в схемах схуднення. Ви можете приготувати послаблюючий чай з льону. Перед сном заваріть 1 ч.л. грубо перемеленого насіння склянкою окропу, дайте настоятися. Через 30 хвилин випийте настій і з’їжте гущу.

Якщо рівень глюкози в крові різко змінюється, виникає відчуття голоду. Під час дієти це може привести до зриву. Вирышити проблему допоможе цілющий засіб на основі насіння льону. З’єднайте по 1 частини насіння льону, листя чорниці, стручків квасолі, соломи, вівса. Відміряйте 3 ст.л. суміші, залийте 3 скл. гарячої води. Варіть засіб на слабкому вогні протягом 15-ти хвилин. Приймайте його по 100 мл 3 рази на день (між прийомами їжі).

Джерело

Поділись


Новини партнерів