Який період в житті людей визнаний найнебезпечнішим

За твердженням фахівців, цей період у чоловіків і жінок припадає на різний вік.

Британські дієтологи з компанії Forza Supplements назвали найнебезпечніший вік для чоловіків і жінок. Це пов’язано з тим, що в цей період найчастіше вони набирають зайву вагу і це виливається в небезпеку для здоров’я.

Для цього дослідники проаналізували інформацію в цілому про тисячу чоловік. Вони встановили, що в плані набору ваги і розвитку повноти в категорію ризику потрапляють жінки вікової категорії від 35 до 40 років. Чоловіки з цією проблемою стикаються в 40-45 років. Дієтологи пояснили, що пік зростання маси тіла у жінок чоловіків припадає на 38 років і на 44 роки.

До таких висновків вчені прийшли після вивчення способу життя людей. Вони стежили за змінами їх пристрастей в їжі, навантаженням на роботі. Важливим фактором виявилося і те, наскільки в учасників експерименту вдало складалися стосунки з партнером.

Читайте також: Який найпопулярніший напій загрожує інфарктом і інсультом

Дієтологи з’ясували, що чоловіки в основному набирають вагу через роботу і кар’єру. 36% з них переїдають саме через стрети на роботі. Прагнення чоловіків пробитися вгору по кар’єрних сходах затьмарює багато інших речей, і навіть спортивні досягнення.

З жінками склалася протилежна ситуація. Більшість з них починали набирати зайві кілограми через «сімейні обставини». Вони починали набирати вагу після народження дітей. Дієтологи виявили і зовсім банальну причину переїдання у жінок – вони починали більше їсти разом з чоловіком і дітьми.

Джерело

Поділись


Новини партнерів