Потужна спеція для виведення токсинів з організму

Якщо ми хочемо видалити целюліт, нам треба позбавитися від токсинів, які накопичуються в нашому організмі. Де зберігаються токсини? На жаль, в жирі.

Якщо ми залишимо жир без нагляду, він просто буде рости все більше і більше, і наше тіло виглядатиме все гірше і самооцінка стане низькою. 90% жінок у всьому світі борються з целюлітом.

У Університеті Жозефа Фур’є було проведено дослідження, в якому розповідається про корицю і її ефективність в усуненні целюліту.

Дослідження проводилося у 80 жінок з однією загальною проблемою – целюлітом. Їх розділили на дві підгрупи і використали для цих груп різні способи лікування целюліту.

У однієї групи було лікування спеціальним антицелюлітним масажем і масками, а друга група – обробкою коричною олією. Результат був неймовірним!

У жінок з першої групи маса целюліту зменшилася на 10%, а у другої – на 60%.

Кориця – найпопулярніша спеція, використовувана сьогодні. Достаток корисних речовин сконцентрований в цій дивовижній спеції.

Погана циркуляція рідин, а саме застої в лімфатичній системі сприяє утворенню целюліту і кориця допомагає поліпшити кровообіг і видалення токсинів з організму.

Природно, це також допомагає, разом з токсинами видалити і целюліт!

Читайте також: Цілющі настоянки, які лікують нирки та інші хвороби

Вам треба просто додавати корицю у свої щоденний раціон харчування. Посипте трохи на вівсянку або кашу, додайте її в чай або каву.

Також ви можете використати ефірну олію кориці для обгортання ділянок тіла з найбільшою концентрацією целюліту.

Але обов’язково використайте її щодня!

Джерело

Поділись


Новини партнерів