П’ять поширених хвороб, які бояться кави

Останні опитування Gallup показують, що 60% дорослого населення випивають, в середньому, одну чашку кави на день.

Більш того, чверть кавоманів визнають, що це залежність. Така кількість любителів кави не дивує. Що дивно, так це дізнатися, що кава може бути корисною для вашого здоров’я!

Хто б міг подумати, що кава допомагає в боротьбі з цукровим діабетом другого типу або навіть з деякими видами раку? Проте, насправді, це так.

Цироз печінки. Звичайно, не варто розглядати каву, як панацею від цирозу печінки. Не варто сподіватися, що вона захистить від алкогольного отруєння організму. Але кава може позитивно впливати на печінку і захистити від розвитку цієї жахливої ​​хвороби.

Діабет 2 типу. Діабет є серйозним захворюванням, яке слід лікувати за допомогою медичних фахівців. Проте, кава може стати одним із способів захисту від цукрового діабету 2 типу.

Серцеві захворювання. Ефект кофеїну на серце все ще вивчається, і коли мова йде про здоров’я серця, ви завжди повинні прислухатися до рекомендацій лікаря. Проте, кава насправді може бути корисною у запобіганні смертельної хвороби серця.

Рак. Хоча дослідження все ще тривають, вчені Американського інституту по вивченню раку заявляють: “Дослідження показали, що певні продукти, такі як кава, можуть допомогти в боротьбі з раком. Очевидно, що каву не можна назвати ліками. Проте, ті, хто п’є каву регулярно, можуть непомітно для себе захиститися від розвитку раку…”

Хвороба Паркінсона і хвороба Альцгеймера. Крім підтримки нормальної активності мозку, кава також може бути корисною в попередженні хвороби Альцгеймера і боротьбі з симптомами хвороби Паркінсона.

Джерело

Поділись


Новини партнерів