4 причини раптового болю в попереку

Біль в попереку не дає можливості навіть поворухнутися, не кажучи про те, щоб працювати, особливо коли захоплює зненацька.

Тяжкі речі
Найперша причина болю в попереку – підняття важких предметів. Вам тільки здається, що пакети з супермаркету були підйомними, а потім з’явилася біль у нижній частині спини. Таке може статися, якщо ви неправильно розрахували навантаження, займаючись спортом.

Сидячий спосіб життя
Скрізь потрібно знаходити золоту середину. Не тільки фізичні навантаження можуть стати причиною болю в попереку, а й малорухливий спосіб життя. Якщо ви сидите весь день, в поперековому відділі порушується кровообіг. До того ж, часто ми приймаємо незручну позу і вибираємо незручний стілець. Звідси і болі в попереку!

Переохолодження
Джинси на стегнах, можливо, сексуально, але шкідливо для здоров’я. Справа в тому, що це загрожує переохолодженням. Як наслідок, з’являються болі в спині. Не варто думати, що це можливо тільки в зимовий час. Навіть влітку може боліти поперек, причиною всьому кондиціонери.

Стрес
Навіть біль в спині може бути через стрес! А як ви хотіли, якщо вже другий місяць займаєтеся роботою, яка не приносить ніякого задоволення?

Джерело

Поділись


Новини партнерів