Лікування білокачанною капустою. Народні рецепти

Для лікування гепатиту, гастриту із зниженою кислотністю, при цукровому діабеті, дисбактеріозі:
– злити капустяний розсіл, трохи підігріти його. Приймати спочатку по 2 столових ложки, потім поступово збільшувати дозу за один раз прийому до половини склянки. Пити до їжі один-два рази на день.

При захворюваннях жовчного міхура:
– Капустяний сік змішати з томатним в пропорції 1 до 1. Пити тричі на день після прийому їжі по 1 склянці.

При запорах: капустяний розсіл злегка підігріти, змішати з соком редьки і пити по половині склянки після їжі 3-4 рази на день.

при безсонні: 1 ст.л. капустяного насіння залити ½ л води і поставити на водяну баню протягом півгодини. Частину води, яка википить, заповнити окропом потім до початкового стану. Пити після охолодження по половині склянки за 15 хвилин до їди або через 2 години після прийому їжі 3-4 рази на день. Курс 1-2 місяці.

При нежиті: по 2 краплі свіжого капустяного соку закапати в кожну ніздрю, 2-3 рази на день.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я

Поділись


Новини партнерів