Сім симптомів, що вказують, що ваша лімфа забита токсинами, і кілька способів її очищення

Одна з найважливіших речей для здоров’я кожного, – це видалення токсинів з організму. Є багато систем, органів і залоз, які несуть відповідальність за знищення токсинів. Але багато з них можуть бути засмічені і не виконують належним чином свої функції. Лімфатична система є однією з найважливіших серед тих, які допомагають у видаленні токсинів, але вона не функціонуює належним чином у багатьох людей.

Лімфатична система складається з лімфатичних вузлів, залоз, селезінки, мигдаликів і вилочкової залози. Це частина циркуляторної та імунної систем. Є багато причин, що провокують неправильне функціонування лімфатичної системи, такі як дефіцит поживних речовин, високе споживання оброблених харчових продуктів і відсутність активності.

Експерти назвали основні симптоми, які свідчать про те, що вам потрібно очистити лімфатичну систему.

Порушення травлення.
Часті головні болі.
Іфекції.
Зайва вага.
Хронічна втома.
Артрит.
Шкірні захворювання.

Також фахівці запропонували кілька способів, які допоможуть вам створити потік в лімфатичній системі, необхідний для видалення токсинів і нормалізувати її функції.

Фізична активність

Перше, чого потребує здорова лімфатична система, – це регулярні вправи. Почніть з деяких більш легких вправ, і кожен день намагайтеся збільшити їх рівень інтенсивності. Стрибки на невеликому батуті є одним з кращих вправ для лімфатичної системи.

Альтернативні методи лікування

Одним з найпростіших способів детоксикації лімфатичної системи є лімфатичний дренажний масаж. Це допоможе збільшити циркуляцію лімфи і видалити зайві рідини, жир і токсини з клітин. Іншим лікуванням, яке допоможе в стимуляції потоку лімфи і в видаленні токсинів тіла, є голковколювання.

Гарячий і холодний душ

Кровоносні судини будуть розширені гарячою водою, в той час як холодна вода їх звузить. Рідини, які перебували в організмі протягом більш тривалого періоду часу, будуть витіснені цією «насосною» дією. Вагітні жінки і люди, які страждають серцево-судинними захворюваннями, не повинні проводити цю терапію.

 

Пийте чисту воду

Рекомендується щодня вживати не менше 2 літрів чистої води. Крім того, вам потрібно споживати кілька склянок лимонної води.

Не носіть облягаючий одяг

Носіння щільною одягу може бути шкідливим для правильної циркуляції в лімфатичній системі, оскільки вона викликає блокування лімфи, приводячи до накопичення токсинів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів