Потужний напій для схуднення і прискорення метаболізму

Простий рецепт допоможе зменшити живіт, позбавитися від проблем з травленням, закрепів і поліпшити загальний стан здоров’я!

Жири, що знаходяться в черевній порожнині, досить поширені, особливо через природне старіння організму, що уповільнює обмін речовин.

Через це рецепти для детоксикації стали великими помічниками для людей, які хочуть швидко втратити зайву вагу, безпечно і природно.

Крім того, жир, розташований в черевній порожнині, може викликати різні проблеми зі здоров’ям. Черевний жир порушує метаболізм нашого тіла і правильне функціонування органів.

Усунення злокалізованого жиру, знижує ризик серцево-судинних захворювань, діабету 2 типу, раку молочної залози і жовчного міхура.

Ми пропонуємо вам простий рецепт, який допоможе зменшити живіт, позбавитися від проблем з травленням, закрепів і поліпшити загальний стан здоров’я.

Цей рецепт народився в ході наукових досліджень. У дослідженні вивчалися серйозні проблеми зі здоров’ям, такі як гіпертонія, ожиріння печінки і збільшенням рівня цукру в крові.

Учені використали вершковий напій, оскільки він має до п’яти разів більше антоцианінів, ніж звичайний сливовий сік.

Антоциани є потужними антиоксидантами, які контролюють холестерин, запобігають серцево-судинним захворюванням і прискорюють втрату ваги.

Грунтуючись на цьому дослідженні, ми пропонуємо вам цей простій, але дуже ефективний рецепт.

Інгредієнти:

– 100 г чорносливу
– 1 літр очищеної води

Приготування:

Покладіть чорнослив у банку і залийте 1 літром холодної очищеної води.

Залиште суміш настоюватися протягом тижня в холодильнику, щоб антоциани зі слив перейшли у воду. Після закінчення цього періоду помістіть суміш у блендер і перемішайте до однорідного стану.

Рекомендується пити по 200 мл цього напою кожен ранок впродовж 40 днів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів