Які хвороби лікують сухофрукти

Звичайно, всім відомо, що сухофрукти мають ряд лікарських властивостей. Тільки ось різні сухофрукти відповідають за абсолютно різні захворювання, тому важливо знати, що саме лікує той чи інший сухофрукт. 

Звичайно, лікує – це занадто сильно сказано, швидше за все надає профілактичні властивості, адже в сухофруктах містяться всі корисні і потрібні речовини, які були в свіжих фруктах, а кількість мікроелементів стає ще більше. Наприклад, фініки рекомендують їсти для здорового серця, а курага допомагає при серцево-судинних захворюваннях, оскільки містить клітковину і калій.

Чорнослив корисний при зниженому рівні гемоглобіну, а також при проблемах зі шлунком. Крім того, чорнослив корисний і при частих стресах, оскільки діє заспокійливо.

Що стосується іншого сухофрукта – інжиру, то він сприяє нормалізації діяльності щитовидки, а в народній медицині використовуються для лікування від кишкових паразитів.

Підняти чоловічу силу допоможе папайя, адже, крім підвищення імунітету вона ще впливає і на сексуальні здібності чоловіків. Жінкам же можна порекомендувати вишню. Вишня робить більш приємним зовнішній вигляд і сприяє поліпшенню стану шкіри і жінка виглядає молодше і здоровіше.

Поділись


Новини партнерів