Розвантажувальний картопляний день допоможе при проблемах з серцем, та гіпертонії

Як правильно самостійно провести розвантажувальний картопляний день? Що дає таке розвантаження і в якому вигляді, в яких кількостях слід їсти картоплю в цей день? 

Дієтологи стверджують, що такий розвантажувальний день (на картоплі) вельми і вельми корисний тим людям, у кого спостерігаються проблеми з серцем, при гіпертонії, якщо проблеми з нирками (нефрит) і проблеми з печінкою.
Картопляний розвантажувальний день можна проводити не частіше, ніж раз на два тижні.

У якому вигляді і в якій кількості можна їсти картоплю? 

У цей день можна з’їсти не більше півтора кілограми картоплі. Промийте картоплю, шкурку не очищуйте не соліть. Викладіть цілі картоплини на деко і запечіть в духовці. Їсти запечену картоплю можна і навіть потрібно прямо в шкірці.

Можна не запікати, а варити картоплю. Але так само при варінні солі в воду не додавати. І варити картоплю слід в шкірці. Чому саме в шкірці? Тому що вона зберігає максимум вітамінів при термічній обробці.
Крім картоплі можна пити негазовану воду (літр – півтора за день).

Поділись


Новини партнерів