Ялівець допоможе нормалізувати кровообіг і артеріальний тиск

Ялівець називають символом життя, він допомагає справлятися з різними недугами і продовжує молодість. 

У ялівці багато ефірних масел, які лікують багато хвороб: шкірні, туберкульоз, астму. Ялівець діє заспокійливо на нервову систему, знімає стрес. Спектр лікувальної дії цієї рослини дуже широкий.

Ялівець має дивовижні бактерицидні властивості, він здатний знеболювати, зміцнювати, зігрівати і дезінфікувати. Ялівець прийде на допомогу, коли болять зуби або набрякають кінцівки, слабшає серце або скаче тиск, мучать запори або целюліт. Ялівець покращує загальний тонус організму, для цього приймають ванни з додаванням олії ялівцю, в лазнях використовують ялівцеві віники. Для боротьби з простудними захворюваннями допомагають інгаляції з ялівцю.

Олія ялівцю допоможе зробити шкіру підтягнутою і молодою. Ягоди ялівцю входять в сечогінні збори і допомагають вилікувати нирки. Коріння ялівцю допомагають при виразкових хворобах шлунка.

Ялівець усуває набряки, допомагає при дерматиті і зубному болю. Є відмінним засобом проти целюліту, ліквідує запалення легеневої і бронхіальної тканини, покращує серцеву діяльність, нормалізує кровообіг, артеріальний тиск, допомагає при кольках і запорах.

Поділись


Новини партнерів