Натуральний засіб для запобігання старіння мозку

Цей засіб для збереження здоров’я мозку! Спробуйте, це ще і смачно!

Багато людей мають проблеми з пам’яттю. У сучасному світі ми отримуємо багато інформації і дуже мало часу залишається на відпочинок.

І як наслідок втоми з’являються забудькуватість, труднощі запам’ятовування інформації і знижується концентрація уваги.

Першим кроком для поліпшення діяльності мозку є відпочинок. Робіть перерви в роботі, послухайте музику, шануйте книгу або просто пройдіться пішки.

Другим кроком є харчування, багате корисними речовинами. Постарайтеся включити у свій раціон харчування горіхи, насіння і листову зелень.

Сьогодні ми пропонуємо вам чудовий засіб, який допоможе активізувати роботу мозку, поліпшити пам’ять і зупинити природне старіння мозку.

Воно містить прості інгредієнти, які легко доступні усім і коштують недорого.

Унікальний склад містить основні вітаміни і мінерали необхідні для мозку, вони здатні оновлювати когнітивні тканини і покращувати пам’ять.

Дуже цінним інгредієнтом цього засобу є пивні дріжджі. Вони містять вітаміни, мінерали і білки, які потрібні мозку.

Вітамін B1 і залізо здатні нейтралізувати шкоду, нанесену мозку в наслідок стресу. Вітамін B1 – це потужний природний засіб для поліпшення пам’яті.

Пивні дріжджі збільшують кількість глікогену в печінці, що сприяє активізації функцій мозку, покращує концентрацію уваги і пам’ять.

Крім того, пивні дріжджі здатні допомогти організму оновлювати клітини, нормалізувати рівні холестерину, знижувати рівень цукру в крові і зміцнювати серцево-судинну систему.

Цей кращий засіб для збереження здоров’я мозку! Спробуйте, це ще і смачно!

Інгредієнти:

1 стиглий невеликий банан

1 яблуко

2 столових ложки вівсяних пластівців (не швидкого приготування)

1 склянка очищеної води

1 столова ложка кунжуту

5 очищених волоських горіхів

2 пігулки по 500 мг пивних дріжджів (купити в аптеці) (перед застосуванням подрібнити до порошкоподібного стану)

Приготування:

Помістіть в чашу блендера кунжут, вівсяні пластівці, горіхи і подрібніть, потім додайте воду і добре перемішайте. Після цього додайте усі інші інгредієнти і ще раз перемішайте до однорідного стану.

Для поліпшення смаку можна додавати трохи родзинок, 3 фініки і мед за смаком.

Рекомендується вживати 1-2 рази в день між прийомами їжі впродовж місяця. Бажано повторювати такий курс лікування 4-5 раз на рік.

Джерело

Поділись


Новини партнерів