Дуже корисний сік який виводить камені з жовчного міхура і нирок

Для того, щоб позбутися від каменів у жовчному міхурі і нирках , можна скористатися народним засобом з використанням яблучного соку. Крім соку, протягом трьох днів нічого не п’ють і не їдять.

У перший і другий день о 8 годині ранку випивають по одній склянці соку, о 10 годині випивають дві склянки, потім кожні дві години приймають по одній склянці, о 8 годині вечора випивають останній стакан.

На третій день о 8 ранку потрібно випити 2 склянки соку, через півгодини половину склянки оливкової олії. Її можна замінити добре очищеною соняшниковою або кукурудзяною олією. Відразу після цього випити ще склянку яблучного соку, наполовину розведеного водою. Через годину або дві почнеться виділення піску і дрібних камінців при сечовипусканні. Іноді їм властиво розчинятися і виходити у вигляді зеленуватих згустків. У цей час рекомендується прийняти теплу ванну.

Через кілька тижнів процедуру можна повторити, щоб упевнитися, що камені вийшли. Лікування дуже ефективне, зникають болі в печінці, жовчному міхурі і нирках, з’являється відчуття легкості, органи починають працювати в повну силу, немов молодіють. Перш ніж застосувати процедуру, порадьтеся з лікарем!

Поділись


Новини партнерів