Що їсти на сніданок, щоб знизити рівень цукру і холестерину

Поєднання цих інгредієнтів допоможе усунути жир живота, регулювати рівень холестерину і цукру в крові. Не пропустіть рецепт!

Багато досліджень зв’язують правильний сніданок з кращою концентрацією і пам’яттю, хорошим здоров’ям, нижчим рівнем холестерину ЛПНП, також відомим як поганий холестерин, і нижчі шанси на розвиток серцевих захворювань, діабету і ожиріння.

Насправді, було доведено, що люди, які регулярно вживають сніданок, здоровіші і компактніші в порівнянні з тими, хто пропускає сніданок.

Багато людей пропускають цю їжу і замінюють її на каву або чай. Проте ви повинні знати, що, роблячи це, ви можете збільшити тягу до їжі і порушити деякі функції організму.

Проте це не означає, що ви можете їсти все підряд, важливо, щоб сніданок був здоровим!

Щоб приготувати ідеальний сніданок, вам знадобиться насіння чіа і вівсянка. Обидва ці інгредієнти особливо корисні для людей, у яких є згадані вище проблеми зі здоров’ям.

Ось рецепт для ідеального сніданку:

Тобі знадобиться:

Вода – 2 склянки.
Насіння чіа – 4 ст. л.
Вівсянка – 1 склянка (240 мл).
Щіпка солі.
Кориця – 1 ч. л.
Мед – 2 ст. л.

Підготовка і використання:

Перше, що вам треба зробити, це взяти каструлю, в неї додати воду і корицю і поставити на вогонь. Як тільки вода почне кипіти, вам треба зменшити вогонь, а після цього додайте вівсянку і варіть ще 5 хвилин.

Читайте також: Названий доступний продукт, який допомагає не старіти

Видаліть суміш з вогню, накрийте її і залишіть хвилин на 5. Після закінчення цього часу вам треба суміш добре перемішати. Потім треба додати сіль, мед, насіння чіа і знову перемішайте.

Коли усе це зроблено, ваш сніданок готовий до вживання. Насолоджуйтеся здоровим сніданком і його приголомшливими перевагами!

Перед застосуванням будь-яких народних рецептів і дієт рекомендується консультація лікаря.

Джерело

Поділись


Новини партнерів