6 ознак того, що печінка переповнена токсинами

Будьте уважні до себе і ви зможете уникнути безлічі захворювань! Ось на які ознаки варто звернути увагу!

Кожен знає, що печінка – це один з найважливіших органів нашого організму. Завдяки цьому органу, наш організм успішно позбавляється від токсинів і відходів.

Печінка обробляє токсини у відходи і примушує ваше тіло безпечно виводити їх з потом через шкіру або через сечу. Це виглядає як сувора і брудна робота, але якийсь орган повинен це робити!

Ось чому дуже важливо зробити все, що у ваших силах, щоб полегшити роботу печінки.

Іноді ми дуже зайняті, а іноді нам просто лінь або бракує часу на підтримку здоров’я печінки, а коли ми опам’ятаємося може бути пізно, адже ранні симптоми проблем з печінкою не дуже яскраво виражені і ми часто їх ігноруємо!

Тому, пропонуємо ще раз нагадати вам 6 основних ранніх симптомів проблем з печінкою.

Якщо ви відчуваєте, принаймні, один з цих симптомів, прийшов час вам узяти здоров’я у свої руки і почати піклуватися про вашу печінку!

Ось ці ознаки сигналізують про порушення в роботі печінки:

Ознака №1: нез’ясоване збільшення ваги

Коли ваша печінка пошкоджена, і вона щосили намагається відбити мільйони токсинів, що атакують її щодня, скорочення спожитих калорій і наднормовий час в тренажерному залі не даватимуть результатів.

Тіло звикло зберігати нефільтровані токсини в жирових клітинах, що є ще однією причиною цього явища.

Ознака № 2: алергія

Печінка створює антитіла кожного разу, коли вона відчуває небезпеку. Ці антитіла проводять велику роботу: атакують алергени і стимулюють їх виведення. Якщо печінка працює в’яло, то вона залишить ці алергени розвиватися у вашому тілі.

Крім того, ваш мозок регулярно посилає сигнали у вашу печінку про те, що організму завдають шкоди ці алергени, він відмічає ці алергени для видалення, але печінка не може закінчити роботу.

Занадто велика кількість гістаміну також стає проблемою. Ось тому ви починаєте відчувати запаморочення і інші симптоми алергії, такі як свербіж, головні болі і туманність.

Ознака № 3: хронічна втома

Постійне почуття втоми є головним симптомом проблем з печінкою. Адже токсини порушують усі функції організму, вони поширюються на усі органи і системи і тому ви почуваєте себе втомленим і хворим.

Ознака № 4: надмірне потовиділення і запах тіла

Роботу печінки можна порівняти з роботою автомобіля. Коли ви перебуваєте за кермом машини занадто довго, не даючи їй відпочити, ви можете помітити, що температура стає вищою.

Те ж саме відбувається і з печінкою, вона стає гарячішою при перевтомі, тому нам стає жарко і ми починаємо потіти. І усі ми знаємо, що пітливість може призвести до неприємного запаху тіла.

Читайте також: Чому насіння соняшнику небезпечне для організму людини

Ознака №5: проблеми зі шкірою

Коли ваш організм наповнений токсинами – ваша шкіра відразу ж на це реагує.

Ознака № 6: неприємних запах з рота

Якщо погане дихання постійно повертається, то це може бути ознакою порушення функції печінки.

Просте чищення печінки може допомогти вам позбавитися від хронічної втоми і навіть негативних емоцій!

Джерело

Поділись


Новини партнерів