З яких продуктів брати кальцій?

Ви навіть не підозрювали, що ці продукти містять кальцій.

Сардини

Мало того, що сардини повні натуральних жирів омега-3, вони ще насичені кальцієм (близько 350 мг тільки в одній маленькій банці). Сардини не тільки додадуть смаку будь-якому салату, але і забезпечать необхідною кількістю вітаміну B12 і D.

Листова зелень

Листова зелень, наприклад, Кейл, надзвичайно низькокалорійний продукт, який взагалі не містить жир, але багатий клітковиною і кальцієм. Ми рекомендуємо додавати порцію листової зелені до кожної вечері або приготувати домашні саморобні чіпси в якості здорової закуски.

Інжир

Інжир багатий антиоксидантами і клітковиною. Вживання приблизно п’яти сушених плодів інжиру в день дасть вам близько 135 мг кальцію, що допоможе вам досягти необхідного щоденного споживання. Єдине, про що не варто забувати, це те, що інжир містить багато цукру.

Мигдаль

Горіхи – це не перший продукт, який приходить на розум, коли люди думаю про багатих кальцієм продуктах, проте багато горіхи містять значну кількість кальцію.

Мигдаль, не тільки містить багато кальцію, але він також є білково-лужним продуктом, який покращує роботу імунітету і дає необхідну енергію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів