Всі прихильники м’яса мають включити у свій раціон цей продукт, – вчені

Дієтологи закликають регулярно їсти квашену капусту – її вживання зміцнює здоров’я і ефективно сприяє втраті ваги. Страви з квашеної капусти помітно знижують рівень холестерину, заявили експерти з харчування. Квашена капуста – суперкорисний продукт, стверджують медики в інтерв’ю «OaNews».

Всім любителям м’яса і жирних продуктів потрібно обов’язково включити в свій раціон таку капусту, так як її компоненти ефективно нейтралізують дію шкідливого холестерину, що накопичується в організмі через надмірно жирною дієти.

Завдяки низькому вмісту фруктози і сахарози квашена капуста підійде для меню діабетиків і бажаючих схуднути. «У 100 грамах цього продукту міститься всього 19 кілокалорій, а сам сік перешкоджає відкладенню жиру в організмі. Всім бажаючих скинути зайві кілограми необхідно їсти квашену капусту », – відзначили експерти.

Дієтологи порекомендували вживати салати і тушковані блюда з квашеної капусти по крайней мере три рази в тиждень. Це допоможе не тільки бути стрункішою, але і дасть можливість організму заповнювати запас вітамінів і мікроелементів. Нагадаємо, що найважливішими протипоказаннями для її вживання є виразки шлунка або кишечника, хвороби нирок і підшлункової залози.

Джерело

Поділись


Новини партнерів