Які продукти можуть бути небезпечні для тих, хто худне

Непомірність – ворог всьому. У тому числі це стосується і дієт, а, зокрема, продуктів, які приписані для тих, що худнуть. Отже, які ж продукти можуть бути небезпечні для тих, що худнуть?

Так, наприклад, грейпфрут, що володіє властивістю “спалювати” надлишкові жирові запаси, може бути вельми небезпечний, якщо зловживати ним. Виявляється, грейпфрут здатний збільшувати вміст гормону естрогену в організмі. Тому він представляє особливу небезпеку для тих жінок, у кого в сімейній історії були випадки захворювання на рак молочної залози.
Куркума теж відноситься до тих продуктів, до складу яких входять речовини, що сприяють схудненню. Однак надмірне її вживання може бути небезпечне для тих, хто страждає на виразку шлунка. Речовина куркумін відома своєю властивістю розріджувати кров, а будь-яке вживання спецій в надмірній кількості так чи інакше веде до утворення виразок. Так що непомірне споживання куркуми цілком може призвести до кровотечі.
Чилі, в силу своїх здібностей прискорювати метаболізм, також шанований в колі тих, що худнуть. Однак надмірне споживання перцю може привести до печії, нетравлення, і навіть синдрому роздратованого кишечника. Так що помірність важлива у всьому.

Поділись


Новини партнерів