Потужний засіб для очищення печінки, нирок і кишківника

Ви помітили, що впродовж останніх десятиліть люди стали хворіти набагато частіше? Тому нам більше, ніж коли-небудь, треба зміцнювати наш організм.

Ми говоримо не лише про дорослих. На жаль, молоді люди і діти також стають жертвами хронічних захворювань, раку і інших проблем зі здоров’ям.

Це пов’язано з екологічними токсинами, стресом, життям без духовності, слабкою імунною системою, яка не може протистояти вірусам і бактеріям, які швидко починають розвиватися при вживанні людиною надмірної кількості цукру і клейковини.

Тому нам більше, ніж коли-небудь, треба зміцнювати наш організм.

Але як?

Існує так багато загроз:

– Цукор

– Пшениця

– Пестициди

– Важкі метали

– Генетично модифіковані продукти

– Повітряне і магнітне забруднення

На щастя, існують природні методи, які допомагають детоксифікувати наше тіло і зміцнювати імунітет, щоб запобігти будь-яким захворюванням:

1. Що не слід їсти: Як ми вже говорили, ви не повинні вживати або, принаймні, уникати пшениці, клейковини, сої, молочних продуктів, оброблених і смажених продуктів.

Правильна річ – зосередитися тільки на натуральних і органічних продуктах.

Інші стають небезпечними після процесу переробки, пастеризації і генетичної модифікації.

Також слід уникати надлишку кофеїну і алкогольних напоїв.

2. Дієта: інвестуйте в здорові жири, такі як кокосова олія, авокадо, омега-3, оливкова олія, олія волоського горіха, кунжутна, гарбузова, льняна олії і пробіотики.

Лужні продукти вітаються, оскільки вони містять мало натрію і багаті калієм.

3. Очищення печінки: корінь кульбаби, гвоздики, розторопші, буряку, часнику, шипшини, подорожнику і кропиви – рослини, які допомагають очистити печінку.

Дуже хороша порада – споживання морквяного соку з зеленим яблуком протягом тижня – це очистить жовчний міхур.

Наступного тижня візьміть 1 столову ложку оливкової олії з 1 столовою ложкою лимонного соку вранці, натщесерце.

4. Очищення нирок: трави, такі як хвощ і петрушка, допомагають в процесі очищення нирок.

Хочете ще?

Журавлинний сік, яблучний оцет і ванни з сіллю Епсома і гімалайською сіллю теж прекрасні!

5. Очищення кишківника. Пийте достатню кількість очищеної води, їжте овочі, фрукти, зелень, кокосову олію, імбир, часник, фенхель, активоване вугілля для усунення токсинів.

6. Важкі метали: коріандр, водорості і продукти з високим вмістом сірки, такі як капуста, цибуля і брюссельська капуста – неймовірні природні хелатори.

7. Паразити: позбавитися від черв’яків і паразитів, можна вживаючи гвоздику, корицю, кокосову олію, часник і насіння гарбуза.

8. Лімфатична система: щоб піклуватися про цю область, дуже важливо ходити, практикувати йогу, робити дихальні вправи, сухий масаж, щоб видалити токсини з організму.

9. Догляд за шкірою: використання макіяжу, дезодорантів і парфюмерії, що містять парабени, BHT і інші ендокринні руйнівники може привести до гормональних змін, міом і ендометріозу.

З іншого боку, якщо ви хочете стимулювати лімфатичну систему і усувати хімічні речовини, пийте воду і займайтеся спортом на відкритому повітрі на сонці.

Піт сприяє усуненню токсинів, що є досить позитивним для шкіри.

Джерело

Поділись


Новини партнерів