Бюджетні секрети краси наших бабусь, які працюють і сьогодні

Сьогодні від різноманітності засобів по догляду розбігаються очі: виробники обіцяють чарівні перетворення і красу за одну ніч. Але ж наші бабусі примудрялися бути красунями з ідеальними зачісками і бездоганною поставою без походів до косметолога!

Як їм це вдавалося? Все просто. Вони знали, що головний рецепт краси – приділяти час собі. Так, щоранку і щовечора вони дотримувалися певних ритуалів, і ці рецепти працювали! У сучасному швидкому світі ми часто вибираємо засоби 3 в 1, щоб заощадити час. Але спробуй трохи змінити процедуру догляду за собою, і тебе порадує відображення в дзеркалі і захоплені погляди оточуючих.

Розчісуй волосся 100 раз

Звичайно, у сучасної мами іноді за весь день бракуватиме хвилинки, щоб хоч раз провести щіткою по кудрям. Але бажано перед сном знаходити час на б’юті-процедури на волосся. Пам’ятаєш ці кадри з фільмів, де голлівудські красуні перед дзеркалом розчісують свої бездоганні локони? А все для того, щоб рівномірно розподілити природне масло з шкіри голови по всій довжині волосся. А ще і помасажувати голову для припливу крові і поліпшення росту шевелюри! Розчісувати волосся 100 раз або 20 – вирішувати тобі, головне, роби це максимально дбайливо.

Дівчина розчісує волосся 100 раз

Розглядай своє відображення в дзеркалі

Пам’ятаєш, як маленькою ти обожнювала заглядати в трюмо в батьківській спальні? Не зневажай цим і зараз! Помилуйся собою, зроби японський масаж обличчя, нанеси улюблену маску – витрать 10 хвилин перед сном на красу.

Заходи в аптеку за найкращою косметикою

Наші бабусі витрачали на красу копійки, але виглядали на мільйон! Як їм це вдавалося? Кольдкрем вони наносили, щоб зволожити обличчя або зняти макіяж. Дитячим або рослинним маслом користувалися як лосьйоном для тіла. А присипка для малюка з успіхом заміняла сухий шампунь!

відрощувати брови

Так, красуні з соболиними бровами нечасто користувалися пінцетом. Якщо хочеш виглядати як вони, забудь про регулярне вищипування і змащуй волоски касторкою для швидкого зростання.

Не забувай про червону помаду

Красуні з минулого не боялися яскравих відтінків: вони знали, що цегляний, червоний, малиновий кольори підкреслять їх сильний характер і жіночність. Знайди свій відтінок червоного, щоб блищати!

Дівчина з червоною помадою

Умивайся холодною водою

Навіть якщо ти любиш робити ранкові або вечірні процедури теплою водою, не забудь потім протерти обличчя кубиком льоду, щоб звузити пори і надати обличчю особливу свіжість. Так красуні півстоліття тому готувалися до фотосесій – без фотошопу потрібно було вигадувати самі бюджетні і прості способи виглядати зіркою на знімках!

 

Дівчина вмивається холодною водою

Тримай спину прямо

Нарешті, секрети краси не спрацюють, якщо ти не будеш стежити за поставою. Вона дає впевненість в собі, зберігає здоров’я, перешкоджає появі зморшок!

Джерело

Поділись


Новини партнерів