Що буде з організмом, якщо пити протягом року воду з медом і лимоном

Кристал Девіс – американська жінка, яка шукала ефективний природний спосіб поліпшити своє здоров’я і якість життя.

Вона почала випивати 1 склянку лимонної води з медом кожен ранок. Її експеримент тривав цілий рік, і результати були дивовижними.

За її власними словами:
“Я кілька років тому купувала лимонні і медові напої в аптеках, коли у мене був грип. Звичайно, вони мені дуже допомогли, але я повинна визнати, що я трохи скептично відносилася до цього рішення.
Проте зовсім інше – пити справжній лимонний сік. Це набагато краще і здоровіше, ніж мікстура, яку ви купуєте в аптеках”.

Вона додає:
“Повернувшись до теми, я вирішила пити теплу воду з лимоном і медом 12 місяців кожен ранок натщесерце. Мені було цікаво, чи може цей напій творити чудеса в моєму тілі, як стверджували усі.

І тепер я можу сказати, що я дуже щаслива. У мене не було застуди і грипу цілий рік. Окрім того, у мене не було шлункового грипу або якої-небудь іншої хвороби, хоча мені іноді здавалося, що я щось упіймаю, але цього не сталося. Насправді, я була так вражена дією цього напою, що почала брати його всюди з собою, навіть коли я десь подорожувала.

Крім того, я стала прокидатися бадьорою і не потребувала ранкової кави. У мене більше енергії, і я почуваю себе щасливою вранці, чого не було. Раніше мені знадобилася година після пробудження, щоб налаштуватися на робочий продуктивний день.

Я зазвичай використовую половину свіжого лимона і чайну ложку натурального меду в класичній чашці (200 мл). Щоб його приготувати необхідно, по-перше, підігріти очищену воду, щоб мед міг розчинятися.

Тепер вилийте лимонний сік і випийте цей напій відразу після пробудження. Зверніть увагу, що іноді лимонний сік може бути більш менш кислим, тому, якщо лимон занадто кислий, не соромтеся додавати трохи додаткового меду в цей напій, щоб поліпшити смак.

Крім того, якщо половина лимона надто багато для вас, то на початку ви можете використовувати чверть лимона, поки не звикнете”.

Ви напевно чули про дивовижні переваги для здоров’я, які пропонує цей напій.

Ми покажемо декілька з них:

Покращує травлення
Мед є потужним антибактеріальним засобом, який бореться з бактеріями і, таким чином, запобігає інфекціям. Він також стимулює роботу шлунку і очищає організм від усіх накопичених токсинів і відходів.

З іншого боку, лимон допомагає абсорбції поживних речовин в організмі, оскільки він стимулює вироблення жовчі печінкою і, таким чином, допомагає організму краще розкладати їжу.

Запобігає інфекціям
Цей напій покращує функцію товстої кишки, допомагає травленню і запобігає проблемам з травленням. Він також діє як потужний природний сечогінний препарат, усуває токсини з організму і очищає сечовивідні шляхи.

Покращує якість шкіри
Лимон очищає кров, допомагає у виробництві нових еритроцитів і покращує зовнішній вигляд шкіри. Споживання цього напою підтримує виробництво колагену в шкірі і забезпечує їй еластичність.

Отже, лимонна вода з медом забезпечить численні переваги для здоров’я і її споживання омолодить ваше тіло і поліпшить ваш зовнішній вигляд і здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів