Шкідливі продукти, які ми щодня споживаємо

Щодня ми вживаємо безліч різних продуктів які шкодять нашому організму. Як обмежити цю шкоду і бути здоровим а також оздоровити сім’ю?
Почнемо з найпростішого – заміняйте шкідливі продукти на корисні!

1. Замість желатину – агар-агар.
Желатин зовсім не підходить для веганів а ще перенасичення желатином у будь-якій страві грозить вам цілим букетом захворювань. Агар-агар чудова заміна, насичений кальцієм, магнієм і залізом.

2. Фруктоза замість цукру.
Те, що цукор – це біла смерть, ми чули давно. Чому б не спробувати фруктозу? Вона не піднімає рівень цукру у крові і допомагає уникнути багатьох шкірних захворювань.

3. Геть ковбасу, скажи “так” запеченому м’ясу.
Готуючи м’ясо дома, ви можете бути впевнені що воно свіже і не має шкідливих добавок (чого не скажеш про ковбасні вироби).

4. Готуємо домашній йогурт.
Дитина просить купити йогурт бо він такий смачний і кольоровий? Купіть йогуртницю і робіть натуральний і смачний йогурт самостійно: ви можете експериментувати з добавками на свій смак.

5. Магазинний майонез змінюйте на домашній.
Домашній майонез не так важко приготувати як вам здається- жовток і оливкова олія збивається в блендері і смачна заправка до салату готова. Можете замінити магазинний майонез на сметану з лимонним соком – смак від того не загубиться.

Джерело

Поділись


Новини партнерів