Названо фактори, які старять нас найбільше

Приємно, коли виглядаєш молодшими за свій вік. Проте нерідко буває і навпаки. Тож варто знати, які саме фатори додають нам років.

А це,  за версією сайту ty-ledi, такі:

– Рання сивина

Може з’явитися рано через проблеми зі здоров’ям, брак кальцію в організмі, суворі дієти та стрес. Сивину, якщо вона вже з’явилася, слід регулярно зафарбовувати, не забуваючи і про відросле коріння.

– Дрябла шкіра шиї

Шкіра шиї дуже тонка, а тому найбільш схильна до передчасного старіння. Зволожувати і живити шкіру шиї треба не менш ретельно, ніж шкіру обличчя.

– Недоглянуті руки

Вік жінки завжди видають руки, пам’ятайте про це. Захист шкіри рук і догляд за ними завжди повинен бути актуальною. Повні передпліччя також асоціюються зі зрілістю.

– Одяг не за віком

“Старять” такі елементи гардероба, як сукні-балахони, підплічники, мішкуваті блузи і піджаки, незграбно зроблена взуття.

– Яскравий макіяж

Яскравий, насичений макіяж більше робить нас візуально більш зрілими. Тому використовуйте “приглушені” фарби декоративної косметики, не забуваючи освітлювати консілером носогубні складки.

– “Бабусин” парфум

Якщо в новому ароматі є відчуття, що старшою за свої роки, що викликає дискомфорт, то краще їм і не користуватися.

– В’яле тіло в “ямочках”

Целюліт може бути і у молодих дівчат, проте він зав жди асоціюється зі старістю.Для боротьби з “апельсиновою кіркою” застосовуйте збалансоване харчування, спорт, масаж і антицелюлітні обгортання і креми.

– Надмірна засмага

Мало того, що коричневий відтінок накидає кілька років, надмірна засмага ще й зневоднює шкіру, сприяючи її швидше старіння.

Джерело

Поділись


Новини партнерів