Медики розповіли, про найпопулярніші, але шкідливі страви

Ні для кого не секрет, що більшість смаколиків, якими ми любимо себе побалувати, насправді шкідливі для здоров’я. Але часто ми їмо багато шкідливої ​​їжі кожен день, навіть не задумуючись про те, скільки жирів, вуглеводів і токсинів потрапляє в наш організм.

Американські вчені розповіли про популярні страви, які можуть щодня бути присутніми в нашому раціоні, але при цьому не просто не корисні, а навіть небезпечні. Наприклад, популярне перекушування пончиками. Справа в тому, що в цьому продукті – суцільні жири і швидкі вуглеводи. Поживної цінності, вітамінів і мінералів в пампушках майже ніякої.

Ще з небезпечних страв – супи з пакетиків. Багато людей помилково вважають, що заварений суп замінить повноцінне гаряче блюдо, але подумайте самі – в складі супу швидкого приготування суцільні ароматизатори, підсилювачі смаку і сіль.

Особливу увагу медики звертають на фастфуд. Останнім часом тенденція змінилася – тепер багато людей в закладі швидкого харчування вибирають не гамбургер, а салат або котлети, але на гарнір до них найчастіше пропонується та ж картопля-фрі. Немає ніякої різниці, їсте ви овочевий салат або Гамбург, якщо все це містить жирні соуси і заїдається смаженою картоплею.

Поділись


Новини партнерів