Осінній догляд за шкірою: секрети жіночої краси

Кардинальні зміни погоди в осінній період впливають не тільки на наше самопочуття, але і на шкіру. Холодний вітер, дощ, різка зміна температури – як з усіма цими обставинами впоратися нашій шкірі.

Буквально з перших осінніх місяців шкіра потребує особливого догляду, і перш, ніж настануть листопадові морози, варто підготувати її до холодного сезону. Після активного літнього сонця шкіра стає особливо чутливою і потребує відновлення.

Навіть від найменшого пориву вітру може виникнути роздратування. Щоб цього уникнути, прислухайся до наступних порад:

– Вибирайте відповідні косметичні засоби.

Жінки, у яких сухий тип шкіри особливо повинні звернути увагу на захисні засоби в холодну пору року. Вітряна погода завдає чималої шкоди шкірі обличчя. Тому захисні засоби обов’язково повинні бути присутніми серед косметики.

До складу осіннього догляду за шкірою повинні входити спеціальні інгредієнти, які посилюють природні захисні властивості шкіри і зберігають гідроліпідну плівку. Наприклад, це може бути кокосове і мигдальне масло.

Масла – це нагорода для шкіри обличчя, особливо восени та взимку. Вони одночасно живлять і захищають, роблять шкіру м’якою і зберігають природні функції.

– Не забувайте про зволоження, але додайте і живильні креми.

Влітку краще користуватися легкими зволожуючими флюїдами, які допомагають підтримувати водний баланс шкіри, а ось восени варто придивитися до живильних кремів з більш щільною текстурою.

Особливу увагу варто приділити насиченню шкіри обличчя вітамінами, яких так не вистачає в холодний сезон. Підберіть крем, до складу якого входять активні вітаміни А, С, Е. Але й не забувайте про вітаміни зсередини.

Особливу увагу приділіть натуральним продуктам: овочам, фруктам, горіхам. До речі, соняшникову олію краще замінити на оливкову, а якщо немає алергії, сміливо використовуйте мед.

Поділись


Новини партнерів