Потужна трава для лікування артриту

Ця рослина здивувала мене своїми цілющими властивостями і ефективністю! Вона дійсно сильніша за ібупрофен!

Недавнє дослідження показало, що ефірна олія чебрецю і його інгредієнт тимол мають потужні антисептичні властивості. Тимол часто включається в численні рідини для полоскання рота і антисептичні серветки.

Інше дослідження показало, що чебрець заспокоює біль, а чебрецева олія традиційно використовується для полегшення болю впродовж сотень років.

Результати дослідження, проведеного в Університеті медичних наук у Баболе в Ірані, підтвердили, що чебрець є надзвичайно потужним знеболювальним засобом, і воно полегшує менструальний біль навіть краще, ніж ібупрофен.

Ось деякі з найбільш важливих застосувань ефірної олії чебрецю:

Антиревматичний: ревматизм є результатом артриту, неправильній або ускладненій циркуляції крові або подагри, підвищеної концентрації токсинів, таких як сечова кислота в кровотоці. Ефірна олія чебрецю надзвичайно ефективна в обох випадках, оскільки вона має сечогінні властивості і видаляє токсини через сечу. Він також діє як стимулятор, активізуючий кровообіг.

Антисептик: його сильні антисептичні властивості швидко лікують рани і виразки і запобігають інфекціям. Головною причиною цієї здатності є наявність таких компонентів, як Caryophyllene і Camphene.

Гіпертензив: він нормалізує кров’яний тиск, піднімаючи його, тому він корисний людям, які мають низький кров’яний тиск і втрачають свідомість і почувають себе в’ялими.

Тонік: це ефірна олія підвищує циркуляцію крові і зміцнює імунітет, підтримує здоров’я нервовою, серцевою і травною систем, м’язів і шкіри.

Тимол захищає і підвищує відсоток здорових жирів в клітинних мембранах
Його споживання підвищує рівень DHA (докозагексаенової кислоти, омега-3 жирних кислот) в мембранах головного мозку, нирок і клітин серця
Тимол, хімічна складова ефірної олії чебрецю, підвищує потік крові до шкіри і тим самим прискорює загоєння ран і проблем з шкірою
Він руйнує грибок нігтя
Він вбиває паразитів
Він лікує інфекції сечових шляхів і сечового міхура, а його сечогінні властивості підвищують його ефективність

Налийте трохи ефірної олії чебрецю на гарячий компрес і помістіть його на уражені ділянки для лікування ішіасу, подагри, ревматичного болю, розтягування м’язів, м’язових і суглобових болів, спортивних травм, артриту
Додайте його в теплу ванну і в олію для масажу.

Ви можете використовувати його для лікування кандидозу і вагініту

Чебрець є інгредієнтом натуральних дезинфікуючих засобів для рук
Ви можете використовувати його в якості тонізуючого засобу для волосся і при митті обличчя для лікування акне і бородавок
Щоб заспокоїти укуси комах, роздавіть свіжу траву або використайте розбавлену олію і нанесіть його на область укусу.

Використовуйте 1% розчин в якості антибактеріального миття для овочів і фруктів.
Чебрець захищатиме ваш будинок від комах.

Щоб запобігти роздратуванням, розумно завжди використовувати чебрець в комбінаціях з іншими оліями. Ви можете змішати його з лавандою, сосновою, лимонною, бергамотовою, грейпфрутовою і ефірною олією розмарину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів