Ідеальний графік прийому їжі: коли потрібно їсти, щоб схуднути

Вибір продуктів для правильного харчування дуже важливий. Дієта по годинах допоможе вам виробити ідеальний графік прийому їжі і харчуватися правильними продуктами в залежності від часу доби.

Спробуйте перейти на цей графік харчування, і ви відразу побачите результат:

Сніданок
Ідеальний час для сніданку – з 6 до 9 години. Багато хто звик відмовлятися від ранкового прийому їжі на користь чашки кави або чаю. Доведено, що перший прийом їжі – найнеобхідніший елемент правильного харчування для схуднення в раціоні людини. Близько третини жінок нехтують цим. І часом їх виправдання не на користь здорового способу життя.

Для сніданку обирайте знежирений сир або йогурт. Також не варто забувати про вівсяну кашу, молоко та сир.

Обід
Кращий час для обіду – з 12 до 13 годин дня. Їжа, яка потрапляє в обід в твій організм, дає тобі дуже багато енергії. Ті, хто пропускає обід, швидше за все, почнуть заповнювати нестачу їжі подвійною порцією вечері.

Полудень
Для полудня відмінно підійде вуглеводна їжа. У 16-17 годин рівень інсуліну досягає максимальної позначки. Кращим вибором для полудня будуть фрукти, фруктовий салат, сухофрукти, горіхи, гіркий шоколад.

Читайте таткож: 4 методи для очищення підшлункової залози

Вечеря
Вечеря повинна бути з 18 до 20 години вечора. Для здорової вечері правильного харчування для схуднення бажано вибирати легкі продукти. Вона може бути з риби або вареного білого м’яса птиці, свіжих або тушкованих овочів.

Виключіть червоне м’ясо з вечірнього раціону. Воно довго перетравлюється і погано вплине на якість вашого сну.

Важливо правильно вибрати продукти для свого раціону, і тоді зайва вага вам не страшна.

Джерело

Поділись


Новини партнерів