Найпростіші способи покращити здоров’я серця

Хвороби серця є однією з найпоширеніших причин, що викликають смертність. Однак знизити їх ймовірність набагато простіше, ніж вам здається.

Результати дослідження, проведеного Бінгемтонським університетом, демонструють, що для цього достатньо лише скласти собі певний режим піших прогулянок.

Зрозуміло, їх одних недостатньо. Якщо ви будете ходити пішки і, при цьому, курити, ефективність істотно знизиться, а можливо – зникне зовсім. Однак прогулянки дійсно надають виключно позитивний вплив на серце, а також знижують тиск і допомагають зняти стрес. Причому останнє відбувається, в певній мірі, проти вашої волі – навіть якщо ви ніяк не можете забути про все, що турбує, кілька годин ходьби переведуть ваші думки в інше русло.

Читайте також: Чому насіння небезпечне для організму людини

Тому займайтеся не тільки роботою, але і знаходьте час на себе. Життя, в кінці кінців, не повинне складатися лише з виконання обов’язків заради заробляння грошей. Зробіть прогулянки вечорами регулярною частиною вашого життя, і ви помітите, що вже не так сильно втомлюєтеся, як раніше, так і на роботу стало збиратись легше. Наскільки б парадоксальним це не здавалося.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів