Гороскоп на 7 березня 2018 року

Овен

Ніяких несприятливих подій в цей день статися не повинно, тому ви можете сміливо планувати свій час так, як вам захочеться. Постарайтеся зараз вирішити питання, до яких раніше не доходили руки. Отриманим результатом ви залишитеся задоволені. Однак зірки попереджають: будьте дуже обережні з алкоголем.

Телець

Якщо до виконання будь-якого завдання ви підійдете спокійно, і перед тим як діяти, все ретельно обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат.  Цей день дуже сприятливий для походів по магазинах і великих придбань.

Близнюки

На даному етапі постарайтеся не брати на себе роль вчителя і не нав’язуйте свою думку оточуючим. Справа в тому, що ви можете стати небажаним співрозмовником.

Рак

Постарайтеся на даний день запланувати справи, до яких у вас давно руки не доходили. Зараз ви зможете зробити набагато більше, ніж здається. Тим більше що висока завантаженість не дозволить з’ясовувати стосунки зі своїми близькими. А бажання посперечатися, а може бути і посваритися, може спровокувати вас на необдумані вчинки.

Лев

У вашому графіку справ, запланованих на цей день, не буде вільного місця. Якщо хтось спробує засмутити ваші плани візитом або залучити до своїх справ, постарайтеся не піддаватися на провокації. Бережіть свої сили, нерви і здоров’я.

Діва

Ви будете сповнені рішучості діяти і досягати своєї мети. Ну а якщо не знайдете застосування своїм силам, енергія змусить вас відчувати дискомфорт. Не варто йти наперекір самим собі.

Терези

Якщо сьогодні у вас щось не буде виходити, то не намагайтеся будь-якими способами домогтися бажаного. Зараз будьте обережними у своїх висловлюваннях. Ви можете мимоволі торкнутися чиїсь інтересів і тим самим перейти дорогу впливовій людині.

Скорпіон

У цей день ви будете задоволені собою. Практично все, що забажаєте, зможете блискуче втілити в життя. І це не залишиться без уваги з боку оточуючих. А похвала і схвалення близьких людей і колег підбадьорять вас і додадуть нових сил для підкорення чергових вершин.

Стрілець

Ніяких неприємних ситуацій виникнути не повинно. Єдине, для чого даний час несприятливий, так це для фінансових операцій. Зараз не варто брати кредити, та й давати в борг, нехай і невеликі суми, теж не рекомендується. Зате день сприятливий для нових знайомств, захоплень і кохання.

Козеріг

Можна планувати серйозні справи і заходи. Ви зможете з ними впоратися. Романтичні зустрічі, розваги і відпочинок зараз вам просто необхідні. Завдяки позитивним емоціям ви зможете набратися сил і подарувати чимало чудових миттєвостей коханій людині.

Водолій

Тримайте під контролем свої слова і вчинки, і перед тим як що-небудь вимовити вголос або зробити, добре подумайте. Більшість неприємностей, які можуть статися з вами в даний період, будуть пов’язані саме з вашою імпульсивністю, і якщо ви опинитеся здатними себе контролювати, то зможете уникнути їх.

Риби

Ви будете почувати себе добре як у фізичному, так і в емоційному плані. По крайній мірі, з боку дратівливих факторів виникнути не повинно. Намагайтеся більше часу проводити на повітрі, так як це допоможе вам залишатися в доброму гуморі.

Поділись


Новини партнерів