Гороскоп на 5 лютого 2018 року

Овен

Постарайтеся відгородитися від думок і людей, які можуть принести хвилювання і дискомфорт. Більше часу приділяйте собі і справам, які вам до душі. Складні питання зараз варто відкласти. Не приймайте поспішних рішень. Займіться складанням планів на майбутнє, але приводити їх в життя поки рано.

Телець

Не давайте ніяких обіцянок і не дуже вірте словам інших людей. Не займайтеся тим, про що ви маєте туманне уявлення. А також не відвідуйте місць, де можете потрапити під чийсь вплив. Якщо будете дотримуватися даних рекомендацій, то день повинен бути хорошим.

Близнюки

Для вас зараз є абсолютно неприйнятною квапливість і нетерплячість, хоча справ виявиться сила-силенна. Не нехтуйте допомогою людей, які щиро бажають вам добра. Постарайтеся своє роздратування і поганий настрій не зривати на колегах і близьких людях. Для нових знайомств зараз йде не найвдаліший період.

Рак

Для вас зараз чудовий період, який внесе свої яскраві фарби практично в усі галузі професійної діяльності. Найбільш вдало складатимуться переговори. Ваша думка припаде до смаку керівництву, так що не соромтеся висувати нові пропозиції. Ближче до кінця дня уникайте з’ясування стосунків з рідними.

Лев

Даний день в професійному відношенні може виявитися важким. Коли вам здасться, що успіх дуже близький, на шляху будуть виростати нові перешкоди, що заважають здійсненню планів. Від цього ви будете відчувати незадоволеність і розчарування.

Діва

В даний період вам буде потрібна допомога колег або знайомих, і ви обов’язково її отримаєте. Найбільш перспективними будуть справи, пов’язані з переговорами та укладенням угод. Не виключені нові багатообіцяючі знайомства.

Терези

Зараз ваш енергетичний потенціал не надто високий. Намагайтеся правильно харчуватися, висипайтеся і більше часу проводьте на свіжому повітрі, в компанії приємних людей. Якщо у вас намічаються серйозні зустрічі, переговори або справи, то вони повинні пройти досить успішно.

Скорпіон

У цей день не перестарайтеся з вимогами і контролем щодо партнерів і підлеглих. Свої обов’язки не перекладайте на чужі плечі, так як зараз з питаннями, що виникли навряд чи хтось зуміє впоратися краще, ніж ви самі. Нові любовні захоплення підуть вам на користь.

Стрілець

Вам може прийти думка, що якщо трохи схитрувати зі своїм начальством, то у вас з’являться будь-які привілеї. Але не варто спокушатися на цей крок. А якщо любовні відносини не стосуються професійної сфери (якщо це не службовий роман), то тут вас чекають тільки радісні хвилини.

Козеріг

Не майте справ з людьми, які прийдуть з пропозиціями, що можна заробити нечесним шляхом. Авантюрні заходи принесуть вам результат, абсолютно протилежний очікуваному. Зате день може піднести приємні подарунки в питаннях, що стосуються сфери піднесених почуттів.

Водолій

Може постати чимало запитань щодо роботи, з якими доведеться справлятися самотужки. Не гарячкуйте і не приймайте поспішних рішень, в цей день нікому не хваліться своїми успіхами, досягненнями, новими знайомствами і навіть покупками. Ви можете зіткнутися з чорною заздрістю, яка послабить вашу енергетику.

Риби

У вас буде виходити буквально все. Ви будете дуже цим задоволені, і ваш гарний настрій передасться оточуючим. Якщо плануєте пройтися по магазинах, то не беріть з собою великих сум, або візьміть людину, яка зуміє утримати вас від нераціональної витрати коштів. Зараз не оформляйте довгострокові кредити – час для цього не дуже вдалий.

Поділись


Новини партнерів