6 чудових ідей стрижки боб і їх гарне втілення

Якщо хочете виглядати стильно і сучасно, тоді вам варто звернути увагу на останні модні віяння в зачісках. Стилісти схиляються до того, що крім чудового зовнішнього вигляду стрижка повинна бути зручною і універсальною. Все це можна сказати про популярну і оригінальну модель боб.

Боб на середню довжину волосся

Хоча це класичний варіант, але його не можна назвати нудним або старомодним. А в поєднанні з правильно підібраним фарбуванням ви потрапите в модні тренди цього сезону. Вибирайте балаяж, омбре або легкі відблиски, і будьте чарівними. Така зачіска відмінно підкреслює всі переваги, і приховує недоліки.

Багатошаровий боб

Підходить для будь-якої структури, прекрасно виглядає і на рівному і на кучерявому волоссі. Завдяки шарам можна отримати хороший об’єм, і це найкраще рішення для власниць тонкого і рідкого волосся. Додати гламуру і лиску в образ можна трохи завивши кінчики і зафіксувавши все засобами для укладання.

Боб і блонд

Мікс чарівної стрижки і гарного кольору дозволить вам заслужено отримувати компліменти. Ви будете виглядати розкішно і привабливо. До того ж світлі тони візуально омолоджують жінок. Але треба розуміти, що для отримання красивого відтінку краще звернутися за допомогою до професіонала своєї справи.

Боб з подовженням

Підходить для тих жінок, хто не бажає дуже коротко стригтися. Дозволяє експериментувати з укладаннями, при цьому немає труднощів, які виникають у довговолосих дівчат. Відмінно коригує овал обличчя.

Короткий боб

Такі зачіски додають кокетства і грайливості. Вони прості у догляді, з ними легко впорається будь-яка жінка навіть в домашніх умовах. З такою стрижкою ви зможете економити час і витрачати його на дійсно важливі для вас справи.

Текстурований боб

Цікавий результат виходить якщо попрацювати з текстурою волосся. У поєднанні з модним кольором виходить безпрограшна комбінація. Порадьтеся зі своїм майстром, які поєднання підійдуть саме вам, і насолоджуйтеся отриманим ефектом.

Стрижка боб не поступається своїми позиціями в модному світі вже кілька десятиліть. Вона встигла завоювати серця мільйонів жінок. Серед розмаїття моделей легко можна підібрати оптимальний для вас варіант.

Читайте також: Стильні літні зачіски 2020 для будь-якого типу волосся і форми обличчя

Поділись


Новини партнерів