Який напій допоможе вам у боротьбі з випаданням волосся

Чай – це один з найпопулярніших у світі напоїв. Він містить антиоксиданти та інші корисні речовини, які допомагають зміцнити здоров’я. Але чи знаєте ви, що чай також коричний для вашого волосся? Наука підтверджує, що звичайний чорний чай може допомогти у боротьбі з випаданням волосся, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Однією з найпоширеніших причин втрати волосся є дигідротестостерон (ДГТ). Цей гормон викликає облисіння у чоловіків та втрату волосся у жінок, які страждають на гормональні дисбаланси.

Дослідження, опубліковане у 2012 році у International Journal of Trichology, показало, що чорний чай допомагає зупинити втрату волосся, діючи на молекулярному рівні. Науковці припускають, що чорний чай допомагає зменшити вироблення ДГТ, тим самим зупиняючи втрату воолосся.

Застосовувати чай можна по-різному. Перш за все, звісно ж, пити його. Також ви можете використовувати чорний чай для ополіскування волосся. Тоді він живитиме волосся і запобігатиме його випаданню.

Візьміть дві чайні ложки заварки та залийте її водою. Дайте чаю заваритись та охолонути, потім процідіть його і використовуйте як ополіскувач. Це може зробити ваше волосся більш здоровим, яскравим та блискучим. Тому якщо ви зіткнулись із випаданням волосся, спробуйте цей засіб. Він безумовно вам допоможе.

Поділись


Новини партнерів