4 причини вмиватись холодною водою

Якими б дорогими кремами та салонними процедурами ми не користувались, вмивання – це те, без чого наша шкіра ніколи не буде красивою та здоровою. Як часто ви помічали, що зранку обличчя здається трохи роздутим? Це тому, що вночі наша шкіра виробляє нові клітини, пори розширюються, а обличчя здається набряклим. Також можливою причиною набрякання обличчя є харчова алергія, стрес, напруга, поганий сон, тощо, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Холодна вода допомагає зняти набряклість. До того ж, вона очищує шкіру від сала, яке накопичилось на ній за ніч, надаючи вам свіжого вигляду. Ось, які ще переваги вам дасть вмивання холодною водою:

Холодна вода підтягує шкіру, звужує пори та робить вас візуально молодшими. Це має такий же ефект, як і розтирання шкіри кубиком льоду. Шкіра моментально стає більш пружною та гладкою.

Якщо у вас тьмяна шкіра, холодна вода тут може зарадити. Вона освіжає, а головне – посилює приплив крові до шкіри, що надає їй більш здорового кольору.

Вмивання холодною водою може вирішити проблему з розширеними порами. Вмийтеся гарячою водою, а потім – холодною, щоб закрити пори. Також холодна вода допоможе заспокоїти очі, якщо ви відчуваєте печіння.

Холодна вода – це чудовий засіб, який може захисти від шкоди, завданої сонячним променями. Річ у тім холодна вода звужує і захищає відкриті пори, які під дією УФ-променів завжди відкриваються.

Поділись


Новини партнерів