Трендовий манікюр на вересень 2020

картатий однотонний манікюр

У цій статті ми постараємося надихнути вас, наші читачі, на свіжий осінній манікюр. Ми підібрали цікаві і стильні ідеї дизайну нігтів на початок осені. Приємного перегляду!

Трендові осінні дизайни

Якщо в душі ще літо, сміливо вибирайте яскраві фарби. Однак, варто віддати перевагу холодним відтінкам – це підкреслить перехід на “осінню сторону”.

Вибираючи дизайн, не забувайте про тренди:

  • для тих, хто любить стриманість, підійдуть однотонний манікюр і всі варіанти в стилі “мінімалізм”, коли лаконічний дизайн прикрашає 1-2 пальчика.
  • для тих, хто любить і не боїться експериментів, підійдуть, наприклад, дизайни в стилі арт, анімал або абстракція. В такому випадку лаконічні прикраси можуть бути присутніми на багатьох пальчиках.

рожевий манікюр манікюр з глітером манікюр в оливкових тонах дизайнерський манікюр

трендовий жовтий маніюкр

Стильний однотонний манікюр на осінь

Якщо хочеться зберегти єдність образу, вибирайте однотонні рішення. Для осені, коли природа вже починає в’янути, ідеально підходять приглушені спокійні відтінки в матовому виконанні:

однотонний оливковий манікюр однотонний червоний манікюр

Однотонку легко перетворити в цікавий дизайн навіть без використання різних інших кольорів. За допомогою одного чорного кольору виходить ось такий стильний строкатий манікюр:

картатий однотонний манікюр

Крім однотонного варіанту, в тренді – комбінації різних кольорів. Подивіться, як вдало підібрано поєднання на фото нижче:

комбінований манікюр

Читайте також: 15 ідей жіночного і практичного манікюру для коротких нігтів

Поділись


Новини партнерів