Як правильно наносити засоби для догляду за шкірою

У вас є тонни косметичних засобів і ви не знаєте в якому порядку їх використовувати? Чи ви й зовсім про це не задумувались? Тоді знайте – ефективність косметики сильно залежить від того, як саме ви її наносите, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Основне правило – наносьте продукти відповідно до їхньої консистенції. Першими наносять найлегші засоби, останніми – найгустіші. Вам зовсім не обов’язково користуватись всіма продуктами, що перераховані нижче, просто підлаштуйте під цю схему свою звичну рутину по догляду за обличчям.

Звісно, в першу чергу потрібні очищення та тонізування шкіри. Це основи, їх знають усі. А от з оліями, сироватками, кремами, сонцезахисними засобами, еліксирами та всім іншим вже може виникнути плутанина. Ось список, який допоможе вам наносити продукти для догляду за шкірою так, щоб вони дали найкращий результат:

Після очищення і тонізування наносьте сироватку, якщо у вас є сироватки проти прищів, старіння, пігментації, тощо. Сироватки наносяться одразу після тоніка або тонера.

Після сироватки можна наносити крем чи сироватки для очей, якщо ви їх використовуєте.

Тепер, коли ви нанесли сироватку та засіб для шкіри навколо очей, ви можете нанести зволожуючий крем. Крем запечатає засоби в шкірі та не дасть їм випаровуватись.

Якщо ви користуєтесь оліями для шкірі, наносити їх варто після крему. Останнім продуктом повинен бути сонцезахисний крем. У нічному догляді потреби в такому засобі немає.

Поділись


Новини партнерів